Άνοιξε στο Ντουμπάι, το πρώτο κατάστημα της Ελληνικής αλυσίδας Mikel

Τα Mikel είναι γνωστή ελληνική αλυσίδα καφέ. Ιδρυτής είναι ο Λευτέρης Κυριακάκης, που ασχολείται με τον χώρο της εστίασης από το 1996. Το όνομα προήλθε από τα αρχικά των τριών αδελφιών του Λευτέρη, (Μί)λτος, (Κ)υριάκος και (Ελ)ευθέριος, ενώ στο σήμα της εταιρίας απεικονίζεται ο πατέρας τους με ένα ποτήρι καφέ.

Οι ιδέες που γίνονται πράξεις: Το παράδειγμα του Ισραήλ

Πώς κατάφερε το Ισραήλ να εξελιχθεί σε ένα οικονομικό θαύμα, αποτελώντας αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο οικοσύστημα startup στον κόσμο, παράγοντας συνεχώς νέες επιχειρηματικές ιδέες; Διακρίνονται, δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους υπήρξε αυτή η ραγδαία ανάπτυξη...

Στην COSCO το 67% του Οργανισμoύ Λιμένος Πειραιά

Παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή της σύμβασης για τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ) μεταξύ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και της China COSCO Shipping Corporation, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απλοποιούν τις διασυνοριακές εμπορικές συναλλαγές

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επικύρωσαν τη συμφωνία για τη διευκόλυνση του εμπορίου (trade facilitation agreement) ενημερώνοντας σχετικά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και αποτελούν την πρώτη αραβική χώρα που προβαίνει σε αυτή την επικύρωση.

Στη Σαουδική Αραβία και άλλες αραβικές χώρες θα ταξιδεύουν πλέον περισότερο τα ελληνικά φρούτα και τρόφιμα

Στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα εκπρόσωποι της Ελληνικής Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών, για να συμμετέχουν σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων του αραβικού κόσμου, την Foodex Saudi 2014.

404 Not Found

We're sorry but we could not find the page you are looking for.

This may happen if you have entered site url incorrectly or this page doesn't exist anymore.

You can try searching page again or go back to home.